Yurtiçi Turlar » Trakya ve Marmara
Tailormade

TRAKYA ve TARİHİ BAĞ ROTASI

Bağ Bozumunda Trakya ve Antik Şarap Yolu (Bağ Evinde Konaklama)
Anadolu’nun cihan bağı Trakya’da baharın gelişi ve doğanın uyanışıyla başlayan mistik ritüeller.. Kırklareli ve Tekirdağ’da Bağ Bozumu ve yılların imbiğinden süzülen gelenekler.. Istrancalar’ın eteklerinden Marmara ve Karadeniz kıyılarına Antik Şarap Yolu ve dillere destan güzelliğiyle Trakya Bağ Rotası.. Bağ evi alemleri ve bağlarda gün batımı.. Edirne, Uzunköprü, Vize ve İğneada Longozu.. BUGÜNE KADAR YAPILMIŞ EN KAPSAMLI TRAKYA KEŞFİ ve Rumeli kültürüyle harmanlanmış topraklarla aramızdaki KUTSAL BAĞA yolculuk..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade

GELİBOLU ve GÖKÇEADA

Gelibolu'da Çanakkale Şavaşının İzleri ve Saklı Koylarıyla Gökçeada
I. Dünya Harbi’nin en kanlı muharebelerinin yaşandığı Gelibolu ve tarihi kahramanlıklarla dolu destansı Çanakkale şehitliği.. Uzman Gelibolu rehberi ile SADECE MATİLDA gezginlerine özel orijinal savaş kronolojisi rotası.. Kilitbahir Kalesi, Anzak Koyu, Conk Bayırı ve Seddülbahir.. Kuzey ve güney siperlerinde tarihe yolculuk.. Atatürk’ün saatinden vurulduğu yer ve savaşı beklediği Bigalı köyü.. Saklı koylarıyla Gökçeada.. Eski Rum köyleri ve özel tekne ile keşif gezileri.. Peynir Kayalıkları, Tuz gölü, Laz Koyu ve Marmaros..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade

SÖĞÜT ve DOMANİÇ

Osmanlı'nın Doğuşu (Ertuğrul Gazi'nin İzinde)
Beylikten bir imparatorluğa dönüşen Osmanlı’nın doğduğu topraklar ve Kayı boyunun diriliş öyküsü.. Ertuğrul Gazi’den Osman Gazi’ye Söğüt ve Domaniç Yaylaları.. Toy meclislerinin ve göç yollarının mekanları.. Tarihe yön verecek bir padişahın anıt beşiği: Mızık Çamı.. Domaniç ormanlarında oba yolu yürüyüşü.. Hayme Ana Türbesi.. Osmanlı’nın Manevi Bânisi Şeyh Edebali Dergahı.. Beyliğin başkentinden Devletin başkentine: Bilecik ve Bursa.. Germiyan Sokağı ve Çini Müzesi.. Yerel lezzetler ve Kütahya kaplıcalarında bir gün..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
İLETİŞİM

Merdivenköy Mah. Bora Sok. No:1 NİDAKULE
Kat: 7 Göztepe/İstanbul
Telephone:   +90 216 468 88 30
FAX:               +90 216 357 02 32
E-mail:           [email protected]

E-BÜLTEN