Yurtdışı Turlar » KARA KITA AFRİKA » Orta ve Güney Afrika
Tailormade

OMO VADİSİ KABİLELERİ

İnsanlığın Başladığı Yer Etiyopya (Geleneksel Habeş Gurmesi)
Boyanmış vücutlar, ilkel kulübeler, savaşçılar ve göçebeler.. Dünyanın en ilginç köşelerinden Güney Etiyopya ve Omo Vadisi’nin rengarenk kabileleri.. Mursi kadınları ve dudaklara takılan kil plakalar.. Ari, Hamır, Dorze, Tsemay, Dassaneç, Sidema ve Konso yerlileri.. Her biri birbirinden ayrı gelenekler.. TÜRKİYE’DEN İLK DEFA ve SADECE MATİLDA’DA Habeş gurmesi.. Enfes Etiyopya kahvesi ve ünlü bal şarabı.. Egzotik pazar yerleri.. İnsanlık tarihinin başladığı ülke Etiyopya ve efsanevi Omo Vadisi..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade
Tailormade

MASAİ MARA'DA BÜYÜK GÖÇ

Büyük Göç Zamanı Kenya ve Benim Afrika'm (Madaraka Ekspresiyle Mombasa)
TÜRKİYE’DEN İLK DEFA ve SADECE MATİLDA’DA BBC Vahşi Yaşam partneriyle Masai Mara’da büyük göç ve Madaraka ekspresiyle Mombasa.. Dünyanın en muhteşem doğa şovu.. Belgesellerde izlediğimiz vahşi yaşamın içine gerçek bir yolculuk.. Uçsuz bucaksız otlaklar, antilop sürüleri, aslanlar ve dört nala zebralar.. Büyük beşlinin izinde safariler.. Afrika’nın en meşhur kabilesi Masailer ile buluşma.. Savaşçılar, gelenekler ve ritüeller.. Diani ve mercan adası kumsalları.. Masai Mara’dan Mombasa’ya göç zamanı Kenya..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade
Tailormade

NAMİBYA ve KALAHARİ ÇÖLÜ

Himba ve Buşmanlar'ın İzinde Issız Namibya
TÜRKİYE’DEN İLK DEFA ve SADECE MATİLDA’DA Kalahari’nin çöl avcıları Buşmanlar ile buluşma.. Efsanevi Tanrılar Çıldırmış Olmalı filminin gerçek insanları.. Afrika savanalarının en sevilen ulusal parkı Etosha ve Afrika büyük beşlisi.. Egzotik ıssızlık büyülü kızıllık.. Dünyanın en ilginç kabilesi Himbalar.. Karmaşık saç stilli kadınlar, kırmızı aşı boyasına bürünmüş erkekler.. Modern dünyadan uzakta Opuwo.. Yeryüzünün en büyük göktaşı Hoba Meteoridi.. Namibya ve dünyanın en eski çölü Kalahari’nin öyküsü..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade

KAYIP ADA MADAGASKAR

Büyük Kırmızı Kıta (Tsingy Taş Ormanları ve Malgaş Gurmesi)
Gezegenin başka yerinde yaşanamayacak bir macera.. Milyonlarca yıllık jeolojik bir geçmiş ve dış dünyadan izole eşsiz bir tabiat.. Sadece Madagaskar’a özgü lemurlar ve envai çeşit endemik bitki örtüsü.. Hayata meydan okuyan Baobab ağaçları.. Esrarengiz taş ormanı Tsingy ve baş döndüren asma köprüleri.. Zebu eti ve okyanus kıyılarından deniz ürünleri.. Ahşap teknelerle Tsiribihina nehri.. Manambolo Boğazı’nda kano.. Andasibe yağmur ormanları.. Kayıp adalar esrarengiz kabileler.. Adım adım büyük kırmızı kıta Madagaskar..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade

TOGO & BENİN & GANA

Quidah Voodoo Festivali ve Büyülü Batı Afrika
Dünyayı saran Afrika büyü ritüelinin izinde Quidah Voodoo Festivali.. Sırlarla dolu ayinler, tılsımlı oyuncak bebekler, piton tapınağı, kutsal orman ve tarihi köleler yolu.. Akra kuzeyine serpilmiş zümrüt ova Shai Tepelikleri ve vahşi yaşam.. Benin’in Su İnsanları Tofini yerlileri ve kanolarla Afrika’nın en büyük göl köyü Ganvie.. Agongointo-Zoungoudo yeraltı köyü.. Togo ormanları ve Kpalime kahve çiftlikleri.. Lome fetiş pazarı.. Dahomey İmparatorluğu ve krallar şehri Abomey.. Togo-Benin-Gana hattında Büyülü Batı Afrika..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade

UGANDA & RUANDA GORİL SAFARİSİ

Dağ Gorilleri'nden Şempanzeler'e Vahşi Afrika
Bwindi aşılmaz ormanları ve nesli tükenmekte dağ gorilleri.. Vahşi doğanın tüm çıplaklığında dev gorillerle burun buruna anlar.. Yağmur ormanları, basamaklı şelaleler, ışıltılı dağ dereleri, derin vadiler ve dik sırtlarda sıra dışı bir Afrika.. Ünlü Ayakkabı Gagası’nın izinde Mabamba Bataklığı.. Ay Dağları eteğinde Kraliçe Elizabeth av safarileri.. Lüksve romantik konaklamalar: Sazdan çatılı dağ kulübeleri, ahşap teraslı kır, göl ve orman evleri.. Kalpleri titreten macera Uganda & Ruanda ve gülümser sıcaklığıyla Vahşi Afrika..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade

TANZANYA & ZANZİBAR

Balonla Serengeti ve Zanzibar Sahilleri (Sadece 6 Kişi ve Özel Tek Jeep ile)
Balonla Serengeti savanaları ve gökyüzünden Afrika.. Gündoğumu safarileri ile uyanan vahşi hayat ve günbatımı safarileri ile Serengeti’de romantizm.. Süzülüp giden zürafalar, avlarını bekleyen yırtıcılar, otlaklara koşan impalalar.. Ernest Hemingway’in Afrika’daki En Güzel Gölü Manyara ve pembe flamingo sürüleri.. Doğabilimci Dr. Leakey’i laboratuvarı ve Arkeoloji dünyasının en eski insan kalıntıları.. Olduvai Boğazı’nı geçiş.. Ngorongoro krateri.. Serengeti düzlüklerinden Zanzibar sahillerine uzanan romantik Afrika..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
İLETİŞİM

Merdivenköy Mah. Bora Sok. No:1 NİDAKULE
Kat: 7 Göztepe/İstanbul
Telephone:   +90 216 468 88 30
FAX:               +90 216 357 02 32
E-mail:           [email protected]

E-BÜLTEN