Yürüyüş Turları » YURT DIŞI YÜRÜYÜŞ TURLARI » Avrupa
Tailormade

İSVİÇRE ALPLERİ (Ahşap Dağ Evlerinde Konaklama)

Alp Treniyle İsviçre Dağ Kasabaları
SADECE MATİLDA’DA özel bir rotayla gerçek bir İsviçre Alpleri keşfi.. Alp treniyle İsviçre dağ kasabalarına yolculuk ve Alp köylerinin ahşap evlerinde konaklama.. Milka ineklerinin gezdiği yaylalarda yürüyüş.. Baş döndüren zirvelerden masal vadilere adımlar.. Sonsuz çeşitlikte çiçek kokuları ve çayırlar.. Sulara yansıyan dağ silsileleri.. Yeşil ve mavinin ahenkli dansı.. Bulutlar arasında Heidi’nin mutfağı.. Kıvrımlı orman patikaları.. Sallanan sandalyelerde kahve keyfi..  İsviçre Alplerinde yürüyüş ve gerçek üstü bir deneyim.. 
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade
Tailormade

PİRENELER

Biraz Fransa Biraz İspanya
Fransa ve İspanya sınırını çizen Pirene sıradağları.. Derin vadilerle ayrılan dağ yollarında benzersiz bir rota.. Kendine özgü bir mimari ve sadece birkaç ailenin yaşadığı köyler, kasabalar.. Usulca akan dereler, taş köprüler ve yemyeşil tepeler.. II. Dünya Savaşı’nda Nazi işgalinden kaçan Yahudi ailelerin saklı ‘Özgürlük Yolu’nda adımlar.. Kır evlerinde ve dağ kulübelerinde konaklama.. Pireneler’de Zirve Yürüyüşü: Certascan Dağı.. Cardos Vadisi’nden Tavascan’a göğe asılı dağlar, göller ve vadileriyle adım adım Pireneler..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade
Tailormade

FİYORTLARIN ARASINDA

Norveç Fiyortları Viking Yolu
TÜRKİYE’DEN İLK DEFA ve SADECE MATİLDA’DA Viking Yolu ve Kral Sverre’nin ayak izinde Sverrestigen.. Norveç fiyortlarının en sıra dışı rotası Pulpit Kayası.. Yerel uzman liderliğinde işaretsiz parkurlarda adımlar.. Sadece fotoğraflarda görülebilen fiyort manzaralarının tam kalbine yolculuk.. Kanolarla Saklı Koy Lysefijord.. Folgefonna Buzulunu geçiş.. Efsanevi Trolltunga Kayalıkları.. Voss patikaları ve zümrüt ormanlar.. Fiyort gemisiyle Stavanger’den Bergen’e yolculuk.. Fiyortlar arasında bir Norveç keşfi..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade

DOLOMİT ALPLERİ

Başka Bir Doğa Başka Bir İtalya
Alp eteklerinde UNESCO mirası Dolomit Dağları.. Eşsiz manzaralarıyla Kuzey İtalya yaylaları ve çizmenin bilinmeyen yüzü.. Dünyanın en güzel manzaraları arasında görülen İtalya Alpleri Dolomitler.. Nefes kesen zirveler, heybetli masifler, zümrüt yeşili yaylalar.. Mistik Ladin dili.. Harmanlanmış İtalyan, Alman ve Avusturya kültürü.. Kral Laurin’in Gül Bahçesi Rosengarten.. Gizemli dağ efsaneleri.. Çam kokulu kasabalar ve ağaç oymacılığı.. Avrupa’nın en büyük Alp platosu Alpe di Siusi.. Başka bir doğa başka bir İtalya..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade
Tailormade

LETONYA PAGAN YOLU

Sihirli Leton Ormanları ve Pagan Köy Gelenekleri
TÜRKİYE’DEN İLK DEFA ve SADECE MATİLDA’DA yeşil cennet Letonya ve sihirli ormanlarda pagan yolu.. Gizemli geleneklerle dolu mistik bir rota.. İlginç festivaller, büyülü yürüyüşler ve binlerce yıllık inançlar.. Fallar, kehanetler ve cadı hikayeleri.. Çam ağaçları ve kumsallarla çizilmiş nehir kıyıları.. Orman evlerinde konaklama.. Odun ateşinde somon ve mitolojik kamp sohbetleri.. Saklı bir doğa, antik harabeler, ahşap tahtlar ve Ortaçağ izleri.. Kadim doğa dinlerinin izinde esrarengiz Letonya ve tabiatta yeniden doğuş..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade
Tailormade

ENDÜLÜS'Ü YÜRÜMEK

Mağribi Köyleri ve Sierra Nevada Dağları
TÜRKİYE’DEN İLK DEFA ve SADECE MATİLDA’da İspanya’nın en yüksek dağları ve en yüksek köyleri.. Endülüs’ün eski sakinleri Mağribi kasabalarında keşif.. Sierra Nevada Dağları’nda vahşi yaşam.. Alpujarra’nın bembeyaz köyleri.. Yüzlerce yıllık kaya ve mağara oluşumları arasında adımlar.. Yüksek zirvelerde karlı tepeler ve kuşbakışı Endülüs.. Vadi ve nehir geçişleri.. Trevelez’den La Cebadilla’ya, Busquistar’dan Mecina Fondales’e Dağlık İspanya ve en çarpıcı Mağrip mimarileri arasında Endülüs’ü yürümek..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
İLETİŞİM

Merdivenköy Mah. Bora Sok. No:1 NİDAKULE
Kat: 7 Göztepe/İstanbul
Telephone:   +90 216 468 88 30
FAX:               +90 216 357 02 32
E-mail:           [email protected]

E-BÜLTEN