Yurtdışı Turlar » ZEUS'UN SEVDASI AVRUPA » Mimari ve Sanat Turları
Tailormade
Tailormade

İLKBAHARDA TOSKANA VADİSİ

Pastoral İtalya (Toskana Düşesi Malikanesinde Konaklama)
TÜRKİYE’DEN İLK KEZ ve SADECE MATİLDA’DA görülmemiş bir Toskana.. İtalyan Rönesans’ının meşhur hanedanı Mediciler’in izinde Toskana düşesi malikanesinde program boyu konaklama.. Saman sarısı köyler ve kasabalar.. Zümrüt yeşili asmalar yakut kırmızısı şaraplar.. Michelangelo, Da Vinci, Dante ve Puccini.. Toskana Güneşi Altında Val D’orcia.. Avrupa’nın sanat hazinesi Uffizi.. Pitti Sarayı.. Santa Croce Manastırı.. Tarihi mekanlarda gurme.. İlkbaharda Boboli Bahçeleri.. İtalya’nın romantik kırsalı Toskana..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade
Tailormade

BAŞTAN BAŞA İSKOÇYA

Cesur Yürek'in İzinde (15.Yüzyıl İskoç Şatosunda Konaklama)
15.yüzyıl İskoç şatosunda konaklama ve İskoç Rehberler Odası Onur Üyesi ve Kokartlı Viski Gurmesi rehberimiz ile baştan başa İskoçya keşfi.. Gayda, viski ve geleneksel danslar.. Yerel inançlar ve kahramanlar.. Anglo-Sakson kültürü.. Loch Ness Gölü efsanesi.. Cesur Yürek William Wallece’ın izinde Stirling.. Single malt viski tadımı.. Tüylü İskoç ineklerinin süslediği Cairgorms tepeleri ve Dağlık İskoçya.. Estetik Viktorya yapıları.. Doğanın mimariyle buluştuğu sanatın tarihle raks ettiği pastoral bir senfoni İskoçya..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade
Tailormade

EGZOTİK PUGLİA

İtalya'da Çizmenin Topuğu (Trulli Evlerinde Konaklama)
TÜRKİYE’DEN İLK DEFA ve SADECE MATİLDA’DA Trulli evlerinde konaklama ve pagan sembolleriyle süslü koni çatıların altında mistik İtalya.. Eşi benzeri olmayan bir mimari, gelenekler ve ritüeller.. Adriyatik kıyısında Puglia deniz ürünleri gurmesi. Focaccia kokulu Altamura.. Carlo Levi’nin izinde taştan dünya Matera.. Itria Vadisi’nin balkonu Locorotondo.. Sarı Labirent Şehir Lecce.. Doğal ve sakin Bari.. Puglia’nın saklı bahçesi Ostuni.. Yeryüzü cenneti Polignano A Mare.. İtalya’da çizmenin topuğu Egzotik Puglia..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade

BASK ÜLKESİ

Rota Kuzey İspanya
Avrupa’nın en eski ırklarından Bask kültürünün izleri.. Farklı bir kültür farklı bir yaşam.. Eski çağ kasabaları ve sevimli balıkçı limanları.. Tito Bustillo ve dünyanın en iyi tarih öncesi mağara resimleri.. Pablo Picasso’nun izinde Guernica.. Gurme başkent San Sebastian.. Pamplona ve San Fermin Boğa Festivali sokakları.. Bask tarihine adanan müze San Telmo.. UNESCO mirası La Rioja şarap bağları.. Asador restoranda lezzetler.. Santillana del Mar.. Atlantik kıyısında Ribadesella ve pastoral Potes.. Sıra dışı İspanya Bask ülkesi..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade
Tailormade

AYNUR TATTERSALL ile SHAKESPEARE'İN KÖYLERİ

Thames Vadisi ve Cotswolds (17.Yüzyıl Cotswolds Şatosunda Konaklama)
TÜRKİYE’DEN İLK KEZ ve SADECE MATİLDA’DA ünlü gazeteci ve yazar AYNUR TATTERSALL ile Shakespeare’in Köyleri.. Zümrüt çayırlara kurulu taş evler, bal rengi yapılar, kırsal şapeller, kaleler ve kuleler.. İngiliz seyahat yazarı Penny Hopkins ve ünlü İngiliz antikacı Steven Bruce ile buluşma.. Yine TÜRKİYE’DEN İLK DEFA 17.yüzyıl Cotswolds şatosunda konaklama.. Buharlı Cotswolds Ekspresi ile Thames Vadisi.. Hüseyin Özer ile gurme.. İngiliz beş çayı.. Özgün mimari, eskimeyen güzellik ve zamana yolculuk..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade

LOİRE VADİSİ ŞATOLARI

Ortaçağ Fransa'sı (Kral XIII. Louis'in Şatosunda Konaklama ve Michelin Yemek)
TÜRKİYE’DEN İLK KEZ ve SADECE MATİLDA ile gezi boyunca Fransa kralı XIII. Louis’in şatosunda konaklama.. Kralın av seferleri sonrası ziyafeti çektiği mekanda gurme ve bir başka şatonun Michelin restoranında gerçek bir derebeyi av yemeği.. Arduvaz çatılı hendekli kaleler, sarmaşıklı duvarlar, sırlı tablolar.. Da Vinci’nin mezarı ve Mona Lisa’yı tamamladığı köşk.. Ten Ten’in şatosu Cheverny.. Balzac’ın Vadideki Zambak'ı Tours.. Chambord’dan Blois’e, Amboise’den Chenonceau’ya Fransa’nın masal diyarı Loire Vadisi..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade

BAVYERA BAVYERA

Almanya Romantik Yol (Bavyera Alplerinde Konaklama ve Oktoberfest)
Büyülü bir doğa ve baş döndüren bir mimari.. Geleneksel kostümleri ve meşhur biralarıyla iki asırlık Bavyera karnavalı Oktoberfest.. Av köşkleri ve zümrüt yeşili ormanlar.. Hitler’in dağ evinde Bavyera gurmesi.. Uyuyan Güzel’in masal şatosu Neuschwanstein.. Oberammergau’nun resimli evleri.. Bavyera kralının çocukluk konutu Hohenschwangau.. Pitoresk kasaba Mittenwald.. İç içe Garmisch-Partenkirchen.. Königssee’den Obersee’ye tekne yolculuğu ve doğanın krallığı.. Sıra dışı bir Almanya, Bavyera Bavyera..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade
Tailormade

VAN GOGH'UN HOLLANDA'SI

Pitoresk Dutch Kasabaları (17.Yüzyıl Dutch Şatosunda Konaklama)
TÜRKİYE’DEN İLK KEZ ve SADECE MATİLDA’DA Van Gogh’un güzünden memleketi Hollanda ve pitoresk Dutch kasabaları.. Yine TÜRKİYE’DEN İLK DEFA 17.yüzyıl Dutch şatosunda konaklama, 19.yüzyıl Dutch kalesinde ve 17.yüzyıl yel değirmeninde Michelin gurme.. Beyaz Köy Thorn.. Kraliyet Kulübü ödüllü Winsum.. Broek in Waterland ve grinin elli tonu.. Geleneksel kıyafetli Dutch sakinleri.. Peynir atölyeleri, balıkçı kasabaları, lale bahçeleri, kanallar ve köprüler.. Keşfedilmemiş bir yolculuk..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade

CERMEN TRİO

Berlin & Dresden & Leipzig (Dresden Saksonya Operası'nda Opera Gecesi)
Cermen krallığı Prusya’nın efsane üçlüsü: Berlin, Dresden ve Leipzig.. Bir saray, kral ve yel değirmeni öyküsü Sanssouci ve Büyük Frederik.. Anadolu’nun Avrupa’ya mirası Bergama Müzesi.. Zeus Altarı ve Babil’in İştar Kapısı.. Elbe’nin incisi Dresden.. Zwinger Galerisi ve Rafael’in başyapıtı Sistine Madonna’sı.. Bach’ın şehri Leipzig.. Saksonya krallarının izinde Dresden Kalesi.. Cermen gurmesi.. Atlı alaylar şaheseri Frauenkirche.. Brühl terasından manzaralar.. Berlin, Dresden ve Leipzig üçgeninde Cermen Trio..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade
Tailormade

KATALONYA ve PİRENELER

Bir Başka İspanya (Katalan Pirene Kasabalarında Konaklama)
TÜRKİYE’DEN İLK KEZ ve SADECE MATİLDA’DA İspanya Pireneleri’ne yolculuk ve Katalan Pirene kasabalarında konaklama.. Yine TÜRKİYE’DEN İLK DEFA Katalan Ekspresi ve raflı tren yoluyla baş döndüren vadi Vall de Nuria.. Gözlerden saklı pitoresk köyler ve Romanesk dağ kasabaları.. Ortaçağ mimarisi, ruhani manastırlar, Gotik mahalleler.. Gaudi ve Dali’nin izleri.. Çam ormanları arasında uzun çan kuleleri ve kemerli köprüler.. İnsan Kulesi Festivali ve Sardana.. Michelin Katalan sofralarıyla bir başka İspanya..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade
Tailormade

İTALYA DAĞ KASABALARI

Keşfedilmemiş İtalya (Tarihi Manastır ve Dük Sarayında Konaklama)
TÜRKİYE’DEN İLK DEFA İtalya’nın keşfedilmemiş dağ köyleri ve eşi benzeri olmayan iki sıra dışı deneyim: tarihi manastır ve gerçek bir dük sarayında konaklama.. Taş evler, çan kuleleri, su kuyuları ve kemerli geçitler.. Orman kokularının sardığı daracık sokaklar.. Şarap ve peynir satan eski gurme dükkanları.. Ünlü filmlere set olan efsane mekanlar.. Her adımı farklı sürprizlere açılan şirin merdivenler.. Rustik ve romantik kasabalar.. Bugüne kadar yapılmış tüm İtalya gezilerinden farklı bambaşka bir deneyim rafine bir İtalya..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade

TATLI ŞÖVALYE MALTA

Mistik Akdeniz (Müzede Yemek ve Caravaggio'nun İzleri)
TÜRKİYE’DEN İLK KEZ ve SADECE MATİLDA ile deniz müzesinde yüzlerce yıllık arşivden korsanlar sofrası yemeği ve Caravaggio’nun izinde Valletta’da mimari ve sanat.. Surlarla çevrili şehirler, barok kasabalar ve rengarenk balıkçı limanları.. Şövalyelerin öyküsü ve gizemli tarikat yapıları.. Eski başkent Mdina ve Sessiz Şehir Ragubat.. Malta gondolları.. Kalipso’nun izinde Homeros’un efsane adası Gozo.. Saraylar ve eski zaman dükkanları.. Her biri kendi karakterini çizen şehirler ve kasabalarıyla Akdeniz’in dingin cenneti Malta..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade
Tailormade

KARPATLAR

Bilinmeyen Orta Avrupa (Halič Şatosunda Konaklama)
TÜRKİYE’DEN  İLK DEFA ve SADECE MATİLDA’DA Karpatlar ve Karpatlar'ın efsane kalesi Halič şatosunda konaklama.. Bugüne kadar görülmemiş bir Orta Avrupa deneyimi.. Cicmany ve ak sembollü kütük evler.. Küllerinden doğan Banska Stiavnica.. Doğu Slovakya vadileri ve efsanevi Spis Kalesi.. Ruhlar Şatosu Bojnice.. Orta Avrupa köy üslubunun en karakteristik örneği Vlkolinec.. Bratislava ve zamanda yolculuk.. Slovak gurmesi.. Budapeşte ve Viyana.. Baştan başa Slovakya ve başka bir Orta Avrupa..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
İLETİŞİM

Merdivenköy Mah. Bora Sok. No:1 NİDAKULE
Kat: 7 Göztepe/İstanbul
Telephone:   +90 216 468 88 30
FAX:               +90 216 357 02 32
E-mail:           [email protected]

E-BÜLTEN