Yurtiçi Turlar » Doğu ve Güneydoğu
Tailormade

VAHŞİ YAŞAM TÜRKİYE (BOZ AYILARIN İZİNDE)

Kars Sarıkamış Ormanlarında Boz Ayı ve Yaban Hayatı Safarisi
Belgesel görüntülerinden kendi fotoğraf karelerimize yansıyacak gerçek üstü bir serüven.. Çıplak gözlerle izleyeceğimiz nefes kesen Türkiye vahşi yaşamı.. Özel safari araçlarıyla Sarıkamış ormanlarında boz ayı gözlemi.. Yaban hayatının izlerinde doğa yürüyüşleri.. Profesyonel vahşi yaşam rehberi ile foto-kapan safarileri ve heyecan dolu bekleyişler.. Yaban tilkilerinden çakallara, kartallardan şahinlere yırtıcı türler.. Vadilerde sessiz adımlar gece saatlerinde keşifler.. Her köşesi sürprizlerle dolu vahşi bir yolculuk.. 
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade
Tailormade

VAN GÖLÜ EKSPRESİYLE FIRAT KIVRIMI

Tarihi Fırat Nehri Şehirleri ve Nemrut Dağı (Nemrut'ta Günbatımı)
TÜRKİYE’DEN İLK DEFA ve SADECE MATİLDA’da Van Gölü Ekspresi ile Fırat Nehri şehirleri.. Tarihe akan nehrin kadim kentleri.. Saklı vadi Kemaliye.. Zamanın durduğu antik kent Harput.. Tanrıların dağı Nemrut ve gizemini koruyan anıtsal heykeller.. Sırlarla dolu krallığın nefes kesen manzarası: Nemrut Dağı’nda gün batımı.. Malatya serdarlığı ve Battalgazi’de tarihe yolculuk.. Keban Gölü.. Fırat’a arkeolojik bakış: Arslantepe Höyüğü.. Fırat kıvrımı boyunca destansı bir rota ve binlerce yıllık bir kültürün silinmeyen izleri..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade

MEZOPOTAMYA YOLU

Harran'dan Mardin'e Göbeklitepe'den Diyarbakır'a Mezopotamya
Medeniyetler beşiği Mezopotamya’nın masalsı şehirleri ve kutsal mekanları.. Adım adım Mardin ve taşların konuştuğu sokaklar.. Kerpiç evleriyle Harran.. Tarihin akışını değiştiren tapınak Göbeklitepe.. Hanları, çarşıları ve camileriyle kutsal kent Şanlıurfa.. Müslümanlar, Süryaniler, Yahudiler ve Yezidiler.. Bir tarafta ezan diğer tarafta çan sesleri.. Mezopotamya mutfağı ve fasıl gecesi.. Zerzevan’da Mitras gizemi ve Diyarbakır.. Hevsel bahçeleri.. Gün batımında Suriye sınırı.. Antik Dara Harabeleri.. Mezopotamya’da zaman yolculuğu..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade

DOĞU EKSPRESİYLE KARS

Karlar Altında Kış Şöleni (Kafkas Gecesi ve Malakanlar ile Buluşma)
Karlar altında bekleyen gerçek bir kış şöleni.. Buz tutmuş Çıldır Gölü’nde kızak safarisi ve Eskimo usulü balık avı.. Göl ortasında av balıklarıyla mangal keyfi.. Kafkas dansları eşliğinde enfes Kaz eti.. Binlerce yıllık Anadolu geleneği Kars aşık atışması.. Karla kaplı antik keşif: Ani Harabeleri.. Asırlık miraslar.. Tarihi konaklarda geceleme.. Sarıkamış ormanları.. Doğunun Ayasofya’sı 12 Havariler (Kümbet Cami).. Kars’ın saklı yüzü Malakanlar ve Anadolu’da etnik köy mimarisi.. Doğu Ekspresiyle büyülü beyaz dünya..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade

DOĞUNUN İNCİLERİ

Van & Bitlis & Ağrı
360° Van Gölü: Van Gölü çevresinde tüm gün tam daire yolculuk.. Uçsuz bucaksız bir ovada büyülü bir Osmanlı mirası İshak Paşa Sarayı.. Akdamar Adası ve Kutsal Haç Kilisesi.. Ortaçağ Türk mimarisinin açık hava müzesi Ahlat ve Adilcevaz.. Urartuların izinde antik Tuşpa (Van Kalesi) ve Çavuştepe.. Sarp yamaçlar üzerinde Hoşap Kalesi.. Otlu peynirden murtağaya göl kenarında meşhur Van kahvaltısı.. Van Gölü’nden avlanan balığın tandır keyfi.. Bilinmeyen Van: Vanadokya Peri Bacaları.. Unutulmayacak bir doğu hikayesi..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
İLETİŞİM

Merdivenköy Mah. Bora Sok. No:1 NİDAKULE
Kat: 7 Göztepe/İstanbul
Telephone:   +90 216 468 88 30
FAX:               +90 216 357 02 32
E-mail:           [email protected]

E-BÜLTEN