Yurtdışı Turlar » YENİ DÜNYA AMERİKA » Orta ve Güney Amerika
Tailormade
Tailormade

MAYALAR'IN AMERİKA'SI

Meksika & Guatemala (Maya Piramidinde Konaklama)
TÜRKİYE’DEN İLK KEZ ve SADECE MATİLDA’DA ÖZEL İZİNLE Maya piramidinde konaklama ve gündoğumu Maya şaman ayini.. Yer altının gizli cennetleri Yucatan cenoteleri ve antik Maya havuzlarında yüzme.. At sırtında Pacaya Volkanı ve adını dünyaya lav üstünde pizza pişiren şef olarak duyuran Don David Garcia ile dünyanın tek volkanik pizzası.. Yine sıra dışı bir konaklama: Casa Santo Domingo.. La Casa de Enrico’da törensel Maya gastronomisi.. Meksika’dan Guatemala’ya Mayalar’ın Amerika’sı..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade
Tailormade

ANTİLLER

Küba & Jamaika & Turks ve Caicos Adaları & Britanya Denizaşırı Toprakları
TÜRKİYE’DEN İLK KEZ ve SADECE MATİLDA’da Antiller ve Kuzey Atlantik uçuşlarıyla Trans-Karayip.. Küba, Jamaika ve Turks & Caicos adalarını TÜRKİYE’DEN İLK DEFA SADACE MATİLDA gezginleri için bir araya getiren destansı bir keşif.. Kruvaziyer durakları ile değil Trans-Karayip uçuşlarıyla yeryüzü cenneti adalarda günler ve geceler.. Bob Marley’in Jamaika’sı ve Che Guevara’nın Küba’sı.. Reggae, Ça Ça ve Rumba.. At sırtında Küba puro çiftlikleri.. Dünyanın bir ucunda Türk adında Turcs & Caicos..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade

MİSTİK PERU ve KOLOMBİYA

Machu Picchu'dan Nazca Çizgileri'ne Kutsal İnka Toprakları ve Kolombiya
Festivalleri, gizemleri ve yüzyıllardır süren gelenekleriyle baş döndüren ülke Peru.. Güney Amerika’nın en büyük kum tepeleri ve gözyaşlarından doğan mucize Huacachina.. TÜRKİYE’DEN İLK DEFA ve SADECE MATİLDA’DA palmiye ağaçlarıyla kaplı yemyeşil Ica vahasında konaklama.. Özel planör uçaklarla Nazca Çizgileri ve antik dev figürlerin öyküsü.. Asırlarca bulunamayan dünya harikası Machu Picchu.. Cam tavanlı trenle Kutsal Vadi.. Sürat botlarıyla Ballestas Adaları.. Mistik İnka topraklarına sıra dışı bir keşif..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade

EKVADOR ve GALAPAGOS ADALARI

Ütopik Bir Tabiat Masalsı Bir Seyahat (Ekvador & Kolombiya)
Dünya’nın tam ortası Ekvador’dan dünyanın en sıra dışı coğrafyası Galapagos Adaları’na nefes kesen bir kültür ve doğa keşfi.. Güney Amerika’nın en eski başkenti Quito.. Ekvator Anıtı ve ‘0’ enlemi.. Galapagos’un ütopik tabiatı.. Volkanik adalar, dev kaplumbağalar ve ilginç deniz canlıları.. El değmemiş koylara bot safarileri.. Koruma alanlarında gözlem gezileri.. Cotopaxi Volkanı ve And dağlarının aynası Limpiopungo lagünü.. Büyük okyanusun bembeyaz kumsalları, vahşi yaşam ve Darwin’in adaları..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade

DÜNYANIN UCUNDA PATAGONYA

Ateş Toprakları Mavi Ülke (Los Cauquenes'de Konaklama)
Dünyanın en ıssız coğrafyalarından Patagonya ve Macellan boğazının ateş toprakları.. Jule Verne’nin izinde Dünyanın Ucundaki Fener ve Dünyanın Ucundaki Tren ile seyahat.. Kaşifler ve keşifler.. Arjantin Patagonyası’nın incisi El Calafate ve efsanevi buzul Perito Moreno.. Pumalardan kondor kartallarına Torres del Paine ve vahşi Şili Patagonya’sı.. Katamaran ile Beagle Kanalı ve Martillo adasının penguen kolonileri.. Baş döndüren yeryüzü cenneti Mirador Saltı Grande.. Dünyanın ucundaki mavi ülke Patagonya..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade
Tailormade

KOLOMB'UN ADALARI

Bahamalar & Dominik Cumhuriyeti & Porto Riko
TÜRKİYE’DEN İLK KEZ ve SADECE MATİLDA ile Kolomb’un adaları.. Bahamalar’dan mavi yolculukla başlayıp Karayip uçuşlarıyla Dominik ve Porto Riko’yu buluşturan efsanevi bir deneyim.. Ortaçağdan yakınçağa seyrüsefer.. Yeni Dünya’nın ilk mabetleri.. Bahama kumsalları ve Dominik adalarında Karayip keyfi.. Tropik ormanlarda safariler, kahve çiftlikleri, kakao ve rom.. El değmemiş bereketli ada Porto Riko.. Sürat tekneleri ile Saona.. Güney Florida ve Miami.. Coğrafi Keşifler rotasında Bahamalar, Dominik ve Porto Riko..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade
Tailormade

KAYIP DÜNYA VENEZUELA

Keşfedilmeyen Güney Amerika (Waroa Kabilesiyle Buluşma)
TÜRKİYE’DEN İLK KEZ ve SADECE MATİLDA’DA vahşi Venezuela.. Waroa kabilesiyle pirana avı, yağmur ormanlarında hamak konaklaması ve dünyanın en gizemli yeri Kuvars Dağı’na (Roraima) helikopter uçuşu.. Kanolarla Canaima.. Orinoco deltası ve Anakonda safarisi.. Dünyanın en yüksek çavlanı Angel Şelalesi.. El değmemiş Karayip adası Margarita’da deniz, kum ve güneş.. Baş döndüren tabiatta doğa yürüyüşleri.. Caracas ve Ciudad Bolivar.. Keşfedilmemiş bir Karayip kayıp dünya Venezuela..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade
Tailormade

KAHVE KOKULU KOLOMBİYA

Hasat Zamanı Kolombiya Kahve Vadileri ve Cartagena'da Karayip Yolculuğu
TÜRKİYE’DEN İLK DEFA ve SADECE MATİLDA’DA Kolombiya kahve vadileri ve Cartagena’da Karayip yolculuğu.. 4x4 jiplerle sisli patikalar ve mum palmiyeli ormanlar.. Geleneksel kahve çiftliğinde konaklama ve vahşi doğanın huzuru.. Pastel renkli evler ve kolonyal mimari.. Yer altında tuzdan dünya Zipaquira.. Guatavita ve El Dorado efsanesi.. Kolombiya Şamanizmi’nin izinde Altın Müzesi.. And dağları eteğinde at sürüşü.. Getsemani’nin salsa barlarında tropik kokteyller.. Belgesel tadında bir fincan Latin keyfi..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade

PASKALYA ADASI ve EGZOTİK AMERİKA

Şili-Arjantin-Kolombiya (Tunu Ahi Seremonisi)
Pasifik Okyanusu’nda sırlarla dolu ıssız bir ada.. Gizemli dev heykeller ve aydınlanmamış karanlık bir tarih.. Esrarengiz Moai heykelleri ve eski çağ gelenekleri.. Tapınaklar, kutsal tören alanları ve totemler.. Volkanlar ve kül kolonileri.. James Cook’un seyir defteri.. Uzun kulaklar ve kısa kulaklar.. Arkeoastronomi.. TÜRKİYE’DEN İLK KEZ ve SADECE MATİLDA GEZGİNLERİNE ÖZEL: Tunu Ahi seremonisi.. Rapa Nui kehanetleri.. Mavi okyanusun beyaz kum mercanına karıştığı Anakena.. Paskalya Adası ve Egzotik Amerika..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade

SAKLI KARAYİPLER

Panama-Kosta Rika-Nikaragua
Tropik havasıyla Panama.. Zümrüt yeşili Kosta Rika.. Duman tüten volkanlar ve Nikaragua’nın külleri.. Kahve ve kakao tarlaları.. Altın madenlerinin izinde eski sömürge şehirleri.. Okyanuslarla çevrili göller, adacıklar ve nadide doğa parçaları.. Karayip mutfağından gurme lezzetler.. Issız ada Ometepe.. Embara kabilesiyle buluşma.. Masaya yanardağına gece safarisi.. Panama Kanalı treniyle yağmur ormanları.. Bembeyaz kumsallar turkuaz lagünler.. Karayipler’in cennet köşesi ada ülkelerine sıcacık bir yolculuk..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade

LATİN TRİO

Brezilya-Arjantin-Uruguay (Latin Gurmesi ve Tango ile Samba Geceleri)
Karnavalı aratmayan Brezilya geceleri, sokak tangolarıyla Arjantin ve huzur dolu Uruguay.. Baş döndüren bir doğa harikası Iguazu Şelaleri.. Sugar Loaf tepesine teleferik.. Kurtarıcı İsa eteklerinde Rio’nun diğer yüzü favelalar.. Nostaljik tramvayla Santa Teresa.. Eva Peron’un mezarı.. Film tadında Colonia del Sacramento.. Unutulmayacak gurme: Brezilya’da Feijoada, Arjantin’de Asado, Uruguay’da Çivito.. Efsanevi Copacabana plajı.. Jeeplerle Tijico yağmur ormanları.. Tangodan sambaya rengarenk bir Latin Trio..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade
Tailormade

ANDLAR'IN SIRLARI

Bolivya & Şili & Paraguay & Brezilya (Samaipata'da Arkeo-Safari)
TÜRKİYE’DEN İLK KEZ ve SADECE MATİLDA’DA sıra dışı bir rota ve sıra dışı bir keşif.. Bolivya’nın Küçük İsviçre’si Samaipata ve Fuerte’de Tanrıların Arabaları.. Bolivya Doğu Ovaları ezgisi Camba notalarıyla yağmur ormanları ve Las Cuevas Şelaleleri.. Dünyanın en kurak çölü Atacama.. Yer ile göğün aynası Uyuni.. Titicaca Gölü ve Andlar’ın son bekçileri..  Sekiz bin yıllık And sofrası Pachamanca.. İnkalar’ın izinde Tiwanaku.. Pablo Neruda, Simon Bolivar ve Latin devriminin izleri.. Melon şapkalı kadınlar.. Andlar’ın sırları..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade
Tailormade

CHE'NİN OĞLU ERNESTO İLE KÜBA MOTOSİKLET GÜNLÜKLERİ

Che'nin Küba'sına Oğlu İle Motosiklet Yolculuğu
TÜRKİYE’DEN İLK DEFA ve SADECE MATİLDA’DA Küba Devrimi’nin efsanevi ismi Che Guevara’nın izinde destansı bir motosiklet yolculuğu.. Ünlü liderin oğlu Ernesto’nun ekibiyle gerçekleştirilecek Küba’nın diğer yüzü.. Eski Havana sokakları, puro ve rom.. Şeker kamışı vadileri ve kolonyal mimari.. Havana doğu sahilleri Playas del Este.. Karayipler boyunca uzanan dillere destan Latin Amerika manzaraları.. Che’nin şehri Santa Clara ve devrim tarihinin izleri.. Matanzas ve Cha Cha Rumba.. Faklı bir macera başka bir Küba..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
İLETİŞİM

Merdivenköy Mah. Bora Sok. No:1 NİDAKULE
Kat: 7 Göztepe/İstanbul
Telephone:   +90 216 468 88 30
FAX:               +90 216 357 02 32
E-mail:           [email protected]

E-BÜLTEN