Yurtdışı Turlar » ZEUS'UN SEVDASI AVRUPA » Gurme Turları
Tailormade
Tailormade

FRANSA ŞATO GURMESİ

Lord Kalelerinden Alain Ducasse'ye Michelin Yemek ve Şatoda Konaklama
TÜRKİYE’DEN İLK DEFA ve SADECE MATİLDA’DA ortaçağ Fransa şatolarında gurme yolculuğu.. Tarihi 11.yüzyıla uzanan kalelerin Michelin yıldızlı yemek salonlarında sofralar ve şatoda konaklama.. Kral, kraliçe ve lord mutfaklarından lezzetler.. Beaujolais şarap malikaneleri ve derebeyi yemekleri.. 3 Michelin yıldızlı efsane şef Alain Ducasse’nin elinden Bouchon deneyimi.. Rhone Alpleri eteğinde saklı Fransız kasabaları.. Uyuyan Güzel’in Şatosu Corcelles.. Hafızalardan ve damaklardan silinmeyecek bambaşka bir keşif..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade

TOSKANA LEZZETLERİ

Doya Doya Toskana (Uzman Avcı ve Eğitimli Av Köpekleri ile Ormanda Trüf Avı)
Gurme dünyasının vazgeçilmezi İtalyan yemekleri ve özgün Toskana sofrasına unutulmayacak bir lezzet yolculuğu.. Uzman avcı ve özel eğitimli radar köpekleri ile Toskana ormanlarında trüf mantarı avı. Avcı evinde İtalyan şefin elinden trüf menüsü.. Yerel gurme rehber ile Vicopisano zeytinyağı değirmeni.. Toskana bağları ve keşişlerden piskoposlara bin yıllık manastırda Toskana şarapları.. Köy peynirleri, füme etler ve ev yapımı makarnalar.. Pisa’da portakallı ördek.. Tiren deniz ürünleri sofrası.. Doya doya Toskana..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade
Tailormade

İSKOÇYA KELT GURMESİ

Gurme İskoçya (Tom Kitchin'den Kelt Kalelerine Sofralar ve Şatoda Konaklama)
TÜRKİYE’DEN İLK KEZ ve SADECE MATİLDA ile İskoçya’da Kelt gurmesi.. 15.yüzyıl İskoç şatosunda konaklama ve İskoç Rehberler Odası Onur Üyesi ve Kokartlı Viski Gurmesi ile Kelt kabilelerinden viski mahzenlerine uzanan gastronomi keşfi.. Kelt kalelerinde sofralar ve ikonik tatlar.. Efsanevi İskoç şef Tom Kitchin’in Michelin yıldızlı restoranında Kuzey denizinden unutulmayacak lezzetler.. Dağlık İskoçya mutfağı.. Gayda ezgileriyle geleneksel İskoç gecesi.. Ortaçağ mimarisi, büyülü bir doğa ve İskoçya’da rafine bir gurme deneyimi..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade

BASK TATLARI

Kuzey İspanya Lezzetleri (Michelin Şefler ve Ödüllü Restoranlar)
TÜRKİYE’DEN İLK DEFA ve SADECE MATİLDA’DA Bask gurmesinin Michelin şeflerinden seçme menüler ve ödüllü mekanlarda yemek yolculuğu.. Binlerce yıllık geleneklerin modern zamanla harmanlandığı özgün Kuzey İspanya mutfağı.. Atlantik okyanusundan enfes deniz mahsulleri.. Pireneler’den köy pazarlarına taşınan lezzetler.. Birbiriyle yarışan renkli tapas barları ve şaşırtıcı erkek yemek kulüpleri.. Asador’da et keyfi.. San Sebastian’dan Pamplona’ya, Bilbao’dan La Rioja'ya Kuzey İspanya gurmesi..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade
Tailormade

HASAT ZAMANI ŞARAP KOKULU BORDEAUX

Tadı Damağında Michelin Fransa (12.Yüzyıl Dordogne Şatosunda Konaklama)
TÜRKİYE’DEN İLK DEFA ve SADECE MATİLDA’DA 12.yüzyıl Dordogne şatosunda konaklama ve eşi benzeri olmayan bir gurme.. Cap Ferret’in ünlü kumulu Dune du Pilat ve Arcachon istiridyeleri.. Saint Emilion şarap bağları ve şatoda şarap.. Konyağın doğduğu Cognac kasabası ve konyak evleri.. Dartanyan’ın izinde Bazas.. Bergerac ve Monbazillac Kalesi.. Fransa’nın en küçük köyü Castelmoron d’Albret.. Akitanya kırsalı, Monolitik kiliseler, Neo-klasik mimariler.. Şarap kokulu Bordo ve tadı damağında Fransa..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
İLETİŞİM

Merdivenköy Mah. Bora Sok. No:1 NİDAKULE
Kat: 7 Göztepe/İstanbul
Telephone:   +90 216 468 88 30
FAX:               +90 216 357 02 32
E-mail:           [email protected]

E-BÜLTEN