Yurtdışı Turlar » ORTADOĞU ve KÖRFEZ ÜLKELERİ » Ortadoğu
Tailormade
Tailormade

SIRLI İRAN

Saklı Uygarlık (Safevi Kervansarayında Konaklama ve Çölde Astronomi Gecesi)
TÜRKİYE’DEN İLK DEFA ve SADECE MATİLDA’DA çöl ortasındaki Safevi kervansarayında konaklama ve tarihi İpek yolu üzerinde destansı bir gece.. Yine TÜRKİYE’DEN İLK KEZ özel etkinlikle Ömer Hayyam’ın izinde Astronomi Gecesi ve Samanyolu gözlemi.. Firdevsi’den Sadi’ye sanat ve edebiyat.. Perslerin öyküsü.. Safevi lezzetleri ve divan sofraları.. Zerdüşt şehri Yezd.. Cemşid’in Tahtı Persepolis.. Şairler şehri Şiraz.. İsfahan’dan Kaşan’a Pasargad’dan Tahran’a sürreal bir dünya sıra dışı bir keşif..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade

ÜRDÜN ve PETRA VADİSİ

Kızıl Krallık (Ultralight Uçaklar ile Nebo Dağı Uçuşu)
TÜRKİYE’DEN İLK KEZ ve SADECE MATİLDA’DA kişiye özel ultralight uçaklar ile Nebo Dağı üzerinde uçuş ve Vadedilmiş Toprakların gösterildiği yeri gökyüzünden seyir.. Nebatilerin kayıp kenti Petra.. Rum Vadisi ve kızılın elli tonu.. Bedevi geceleri ve yıldızlar altında çöl kampı.. Kral Yolu’ndan Baharat Yolu’ Çöl Kaleleri.. Dünyanın en alçak gölü Ölü Deniz (Lut Gölü).. Mozaik Şehir Madaba ve gizemli Madaba Haritası.. Güneşe göre renk değiştiren kayalar.. Kumlar altından çıkan antik Romalı Ceraş.. Kızıl Krallık Ürdün..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade

MİSTİK İSRAİL

İlahi Yolculuk (Dürzi Köyü Mağaralarında Yemek Deneyimi)
Yahudiler, Hristiyanlar ve Müslümanlar.. Üç semavi dinin kutsal toprakları.. TÜRKİYE’DEN İLK DEFA ve SADECE MATİLDA’DA Dürzi köyü mağaralarında yemek deneyimi ve ezber bozan bir rota Ein Gedi vahası.. Haçlılardan Osmanlı’ya Akka.. Ölü Deniz’in (Lut Gölü) İsrail yakası.. Cennetin Krallığı Kudüs.. Masada Dağı’ndan Necef Çölü manzaraları.. Hz. İsa’nın doğum yeri Betlehem.. Yafa’dan Hayfa’ya mavi Akdeniz.. Gizemli Bahai Bahçeleri.. Adım adım Tel Aviv.. Sıra dışı gurme deneyimleri ve ilahi bir keşif..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade

BÜYÜLÜ LÜBNAN

Beyrut'tan Kadişa Vadisi'ne
Münzeviler vadisi Kadişa’dan Kuzey Lübnan’ın sedir ormanlarına, Beit ed-Dine Sarayı’ndan Ortadoğu’nun en güzel kentlerinden Beyrut’a bambaşka bir Lübnan.. Halil Cibran'ın şehri Bcharre.. Antik Fenike’nin liman kenti Biblos... Tarih öncesinden günümüze efsanevi Jeita Mağaraları.. Nargile kokularının sardığı mistik sokaklarda Feyruz ve Ümmü Gülsüm ezgileri.. Dünyanın en görkemli tapınak şehri Baalbek.. Ksara şarap bağları.. Bekaa Vadisi ve Anjar harabeleri.. Harissa Tepesi.. Devr-i Lübnan ve büyülü bir zaman tüneli..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
İLETİŞİM

Merdivenköy Mah. Bora Sok. No:1 NİDAKULE
Kat: 7 Göztepe/İstanbul
Telephone:   +90 216 468 88 30
FAX:               +90 216 357 02 32
E-mail:           [email protected]

E-BÜLTEN