Yurtiçi Turlar » İç Anadolu
Tailormade
Tailormade

İPEK YOLU KERVANI

Anadolu'da İpek Yolu (Deve Sırtında Kapadokya Kervanı)
TÜRKİYE’DEN İLK DEFA ve SADECE MATİLDA ile Anadolu’da İpek Yolu Kervanı.. Sultanları, seyyahları, dervişleri ağırlayan hanlar ve kervansaraylar.. Tarihi İpek yolu üzerinde yer alan her biri birbirinden değerli Anadolu mirasları.. Medreselerden imaretlere, kalelerden tersanelere Selçukluların zarafetle süzülmüş bin yıllık mimari şaheserleri.. Aksakallılar'ın izinde Ahlat.. Taşların dile geldiği Divriği Ulu Camii.. Büyük İskender’in izinde Nemrut Gölü.. Sözlerin bitip yolculukların başladığı son İpek Yolu kervanı.. 
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade
Tailormade

ANADOLU'NUN PİRAMİTLERİ

Türkiye'nin Gizemli Piramitleri Tümülüsler
TÜRKİYE’DEN İLK DEFA ve SADECE MATİLDA’da Anadolu’nun keşfedilmeyi bekleyen gizemli piramitleri tümülüsler ve höyükler.. Herodot’un Mısır Piramitleri Bin Tepeler.. Zenginliğiyle ünlü Karun’un izinde Lidya.. Eşek kulaklı kralın esrarengiz mezarı Midas Tümülüsü.. Yığma topraklar altında kalmış tarihi miras.. Define efsaneleri ve mitolojik öyküler.. Dünyanın ilk yerleşim yerlerinden Çatalhöyük.. Kula Volkanları.. Beyşehir Hitit anıtları.. Eski çağlardan günümüze Anadolu’nun Piramitleri.. 
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade
Tailormade

DERVİŞ YOLU

Anadolu Sufilerinin İzinde (Gelibolu Mevlevihanesinde Sema Ayini)
TÜRKİYE’DEN İLK DEFA ve SADECE MATİLDA’da Anadolu sufilerinin izinde derviş yolu.. 13.yüzyıldan günümüze mistik gelenekler ve sofralar.. Horasan erenleri ve sırlı öğretiler.. Dünyaca ünlü düşünür Mevlana’dan Hacı Bektaş Veli’ye tasavvuf inancı.. Ahlak ve felsefe üzerine kurulu kültür mozaiği.. Geçmişten günümüze Ahilik.. Çilehaneler ve derviş hücreleri.. Gelibolu Mevlevihanesi’nde Mevlevi sema ayini.. Tapduk Emre ve Yunus Emre’nin öyküsü.. Tarihi dergahlar eskimeyen külliyeler.. Bilinmez aşka yolculuk..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade

TAŞTAN DÜNYA KAPADOKYA

Masal Diyarı Güzel Atlar Ülkesi (At Üstünde Vadiler ve Mağara Otelde Geceler)
Volkanik patlamaların masal diyarına dönüştürdüğü büyülü coğrafya.. Yeraltı şehirleri, mağara evler, peri bacaları, kilise ve şapelleriyle tarih ve doğanın eşsiz uyumu.. Zamanın durduğu köyler ve kasabalar.. İlginç kaya oluşumları ve benzersiz fotojenik manzaralar.. Kılıçlar Vadisi’nde at sürüşü.. Gün doğumunda balon safarisi.. Avanos’ta çömlek deneyimi.. Kızılçukur Vadisi ve gün batımı.. Mağara otelde mistik geceler.. Devrent’ten Ihlara’ya bitmek bilmeyen efsaneler ve hayallerde yaratılan bir dünyanın gerçek hali..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade
Tailormade

HİTİT ŞEHİRLERİ

Anadolu'nun İlk İmparatorluğu (Hattuşa Vadisinde Hitit Yemeği Happena)
TÜRKİYE’DEN İLK DEFA ve SADECE MATİLDA’da Hititlerin Anadolu mirasları üzerine hazırlanan en geniş kapsamlı gezi rotası.. Hattuşa, Alacahöyük ve Yazılıkaya’da başlayıp Hititlerin ilk şehri Kaniş’e, son kaleleri Karatepe Aslantaş’tan kutsal kentleri Dülük’e TÜRKİYE’DEN İLK KEZ gerçekleşen bir güzergah ve destansı bir Hitit keşfi.. Anıtsal kapılar, gizli geçitler, saraylar, yazıtlar ve tapınaklar.. Ayçiçeği tarlalarının ve başak kokularının ardına saklanmış binlerce yıllık bir tarih ve Anadolu topraklarında yükselen Hitit Güneşi.. 
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade

OSMANLI KÖYLERİ (Tarihi Konaklarda Geceleme)

Bir Zamanlar Osmanlı'da..
Yüzlerce yıllık tarihi mirasımız Osmanlı köylerini baştan başa birbirleriyle buluşturan kültürel rota.. Dar sokakları süsleyen cumbalı evler.. Rengarenk mimarilerin asırlık ahşaplarla buluştuğu taş sokaklar.. Eski konaklarda geceleme ve Osmanlı mutfağından yöresel lezzetler.. Osmanlı’nın ilk yerleşim mekanları.. Buram buram tarih kokan kasabalar.. Otantik yapılar, tezgahlar ve yöresel ürünler.. Kızık köylerinden Beypazar konaklarına, Odunpazarı’ndan Göynük’e bir zamanlar Osmanlı.. 
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
İLETİŞİM

Merdivenköy Mah. Bora Sok. No:1 NİDAKULE
Kat: 7 Göztepe/İstanbul
Telephone:   +90 216 468 88 30
FAX:               +90 216 357 02 32
E-mail:           [email protected]

E-BÜLTEN