Yurtiçi Turlar » Karadeniz
Tailormade

LAZ KÖYLERİ

Doğu Karadeniz'de Yaylalar ve Vadiler (Ahşap Dağ Evlerinde Konaklama)
Yağmur ormanlarını aratmayan vadilerde yeşilin her tonu.. Sisli dağ yollarında akıp giden dereler.. Ahşap evler ve kemerli taş köprüler.. Karçal'dan Kaçkarlar’a Laz köyleri.. Çoruh Vadisi ve Gürcü manastırları.. Acara diyarı Maçahel ve Gorgit Yaylası.. Masal tabiat: Borçka-Karagöl.. Laz ve Gürcü lezzetleri.. Bulutların üzerinde Çamlıhemşin: Pokut, Ayder, Avusor, Gito yaylaları ve Çat Vadisi.. Zilkale ve Palovit şelalesi.. Sürmene, Hamsiköy ve Sümela keşfi.. Üç burun: Tirebolu.. Hayatımızda alacağımız en güzel nefes en doğal gezi..  
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade
Tailormade

SAKLI KARADENİZ

Kuzeyin Diğer Yüzü (Karaelmas Ekspresiyle Yenice Ormanları ve Safranbolu)
Her mevsim ayrı güzel bir tabiatın renkleri.. İnci kumsallar, saklı vadiler ve kanyonlar.. Tarihi Safranbolu Evlerinde ve Kastamonu Konaklarında geceleme.. Candaroğulları, Danişment, Osmanlı, Ceneviz ve antik Roma’nın izleri.. TÜRKİYE’DEN İLK DEFA Karaelmas Ekspresi ile Safranbolu’ya Yolculuk ve SADECE MATİLDA gezginleri için ÖZEL İZİNLE Zonguldak Taşkömürü Madenlerinde gezi.. Güzelcehisar Lav Sütunları keşfi.. Cide’den Amasra’ya, Taköprü’den Yedigöller’e Kuzey’in diğer yüzü ve sıra dışı bir serüven..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade

KIYI KIYI KARADENİZ

Geldum Gördum Gezdum Yedum
Diyojen’in şehri Sinop ve mutluluğun kol gezdiği sokaklar.. Antik surlar üzerinden balıkçı teknelerinin süzüldüğü pitoresk manzaralar.. Nefes kesen deneyim: Türkiye’nin tek fiyordu Hamsilos Koyu’nda SADECE MATİLDA gezginlerine özel tekne turu.. Ferhat ile Şirin’in öyküsü.. Türkiye’nin en kuzey noktası İnceburun.. Şehzadeler şehri Amasya.. Sezar’ın Veni, Vidi, Vici (Geldim, Gördüm, Yendim) dediği Zile Kalesi.. Benzersiz bir masal diyarı Yason Burnu ve Altın Post efsanesi.. Kıyı kıyı Karadeniz’in inci kentleri ve leziz yemekleri..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
İLETİŞİM

Merdivenköy Mah. Bora Sok. No:1 NİDAKULE
Kat: 7 Göztepe/İstanbul
Telephone:   +90 216 468 88 30
FAX:               +90 216 357 02 32
E-mail:           [email protected]

E-BÜLTEN