Yurtdışı Turlar » ZEUS'UN SEVDASI AVRUPA » Kültür ve Tarih Turları
Tailormade
Tailormade

ANTİK ROMA

İmparatorlardan Papalara Roma (Özel İzinle Vatikan ve Antik Roma Gurmesi)
TÜRKİYE’DEN İLK DEFA ve SADECE MATİLDA’DA özel izinle Vatikan’ın ziyarete kapalı bölümleri ve özel rehberle sırlarla dolu papalık mekanları.. Yine TÜRKİYE’DEN İLK KEZ Michelin yıldızlı tarihi mekanlarda Antik Roma'nın imparator sofraları.. Jül Sezar’ın favori yemeği ve ibriklerden dökülen yıllanmış şaraplar.. Roma’nın tarihi patikası Appian Yolu.. Tapınaklar ve senatolar.. Vatikan’ın gizli geçidi Kutsal Melek Kalesi.. Castel Gandolfo ve Albano Gölü.. Forumdan kolezyuma imparatorlardan papalara antik Roma..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade

LAPONYA

Finlandiya Lapland (Buz Kıran Gemisi Arktik Safarisi ve Igloo Konaklaması)
Kuzey Finlandiya’nın karla kaplı tabiatı ve Arktik yaşam.. Kemi Buz Kıran Gemisi ile nefes kesen kutup macerası.. Karlı patikalarda Ren geyiği kızakları ve bembeyaz ormanlarda husky safarileri.. Noel Baba’nın köyü Santa Claus.. Kar motorları ile Kuzey Işıkları.. Şamanik ritüeller ve Sami kültürü.. Ounasvaara’nın ahşap kulübelerinde geleneksel Kota Gecesi.. Buz otelde deniz kenarı İgloo konaklaması.. Fin usulü odun ateşinde tütsülenmiş somon ve Laponya’ya özgü ünlü Ren Geyiği yahnisi.. Rovaniemi’den Kemi’ye Finlandiya Lapland..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade
Tailormade

SIRA DIŞI BENELUX

Belçika-Hollanda-Lüksemburg (Şatolarda Konaklama Yel Değirmeninde Yemek)
TÜRKİYE’DEN İLK DEFA ve SADECE MATİLDA’DA tüm Benelux ülkelerini şatolarda konaklayarak keşif.. 17.yüzyıl Hollanda yel değirmeninin Michelin sofrasında ve tarihi Flaman gastronomi mekanında tadı damaklarda kalacak gurme yemekler.. Kanallar boyu Amsterdam.. Ortaçağ şaheseri Brugge.. Brüksel’de Chez Leon’dan Lüksemburg’ta Dük William’a gastro bistro.. Sanat dolu sokaklar ve antika dükkanları.. Bitmek bilmeyen renkli gece hayatı.. Belçika, Hollanda ve Lüksemburg’u bir araya getiren tarihi üçgen Benelux..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade

ALP TRENİ İLE İSVİÇRE ALPLERİ

Heidi'nin Köyleri ve İsviçre Göller Bölgesi (Kütükten Dağ Evlerinde Konaklama)
TÜRKİYE’DEN İLK DEFA ve SADECE MATİLDA Alp Treni & Buzul Ekspresi ile İsviçre Alpleri.. Nefes kesen vadiler, baş döndüren zirveler.. Milka ineklerinin süslediği çayırlar ve Heidi’nin köyleri.. Kartpostallık Alp kasabası Grindelwald’da konaklama ve Alp mutfağından İsviçre gurmesi.. İsviçre Göller Bölgesi ve Alp kavşağı Luzern.. Alplerin saklı incisi St. Gallen ve UNESCO Mirası Aziz Gall Manastırı.. Şarlman’ın izinde Zürih.. Maienfeld ve Heidin’in evi.. Bahar mevsiminde İsviçre Alpleri’ne rüya gibi bir yolculuk..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade

MAMMA MİA İTALYA

Amalfi Sahilleri & Capri Adası & Napoli & Pompeii
TÜRKİYE’DEN İLK KEZ ve SADECE MATİLDA’da destansı bir deneyim: Leonelli kumsalında ve Capri Adası’nın Deniz Feneri’nde deniz, kum, güneş ve şezlonglarımıza servis edilecek İtalyan deniz ürünleri mutfağı.. Michelin yıldızlı manastır restoranda ye, sev ve dua et.. Pompeii ve Günahlar Sarayı Villa Boscoreale.. Kartpostal tadında Amalfi sahilleri.. Roma imparatorlarının gizli cenneti Capri Adası.. Limon kokulu İtalyan kasabaları ve İtalya Gastronomi felsefesi.. İtalya’da Aman Tanrım! dedirten efsane rota..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade

GRÖNLAND ve İZLANDA

Arktik Keşif Yolculuğu
ULTRA LÜKS KEŞİF GEMİSİNİN SUITE KABİNLERİNDE İzlanda’dan Grönland’a Arktik keşif yolculuğu.. Grönland’ın mavi beyaz buzullarını İzlanda’nın yeşil vadileriyle buluşturan efsane rota.. Prince Christian Sound boğazını geçiş ve Kuzey Kutbunun kutsal töreni.. Viking çağına zaman yolculuğu.. İskandinav mimarileri, Eskimo gelenekleri ve Nordik kültürü.. Issız fiyortlara zodyak safarileri ve buz dağları arasında kayaking.. Balina gözlemleri ve vahşi yaşam.. Kuzey Atlantik uçuşu ve Arktika’nın ilüzyonist yansımaları..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade

NORMANDİYA ve BRETONYA

Monet'in Gözünden Fransa (Sarmaşıklar Şatosunda Konaklama ve Şatobiryan)
Fransa’da kültür ve tarih dokuması.. Monastik kasabalar, gotik katedraller ve eski pazar meydanları.. Gerçeküstü bir keşif Mont Saint Michel.. Medcezirlerin doğaya dönüştürdüğü tarihi yarımadalar.. Romanesk sanatın doğuşu.. Monet’in şehirleri.. Gustave Flaubert ve Modam Bovary.. Chateaubriand’nin şatosu Combourg ve şatobiryan gurmesi.. Normandiya çıkarmasının izinde Arromanches sahili.. Korsanlar kenti St.Malo.. Manş’tan Atlantik’e tarihi denizci yerleşimleri.. Normandiya’dan Bretonya’ya göz alıcı Fransa..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade
Tailormade

ÖZEL JET İLE MİKONOS ve SANTORİNİ

Matilda Özel Jet Seferi ile Yunan Adaları
TÜRKİYE’DEN İLK KEZ MATİLDA TRAVEL ÖZEL JET SEFERİ ile Mikonos ve Santorini.. Mikonos ve Santorini semalarında uçuş ve özel terminallere erişim.. SADECE MATİLDA ÖZEL SEFERİ ile kiralan jette VIP uçuş ekibi ve benzersiz bir keyif.. Lüks ve geniş kabinde karşı Ege’ye first class bir yolculuk.. Romantik Santorini ve Bohem Mikonos.. İkonik yel değirmenleri, rengarenk küp şeker evler ve Finikia’nın şaraphaneleri.. Turkuaz deniz, ipeksi kumsallar ve Akdeniz mutfağı.. Yunan adalarına zarif ve lüks bir perspektif..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade
Tailormade

DALMAÇYA

Adriyatik'te Deniz, Tarih ve Yemek (Anthony Bourdain İzinde Hırvat Gurmesi)
TÜRKİYE’DEN İLK DEFA ve SADECE MATİLDA’DA Dalmaçya koylarında deniz, tarih ve yemek.. Ünlü gurme Anthony Bourdain’in izinde Hırvat lezzetleri.. Odun ateşinde istiridye, trüf mantarı ve şarap.. Brac Adası ve tüm gün efsane plaj Zlatni Rat.. Avrupa’nın en büyük ve en iyi korunmuş kale şehri Dubrovnik.. Dantel gibi süslü vadilerde kıvrılarak giden orman yolları.. Marco Polo ve Venedik Dükalığı’nın izleri.. Mermer sokaklar, yamaç evler ve Barok mimari.. Geçişten günümüze olduğu gibi taşınmış bir Akdeniz mozaiği.. 
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade
Tailormade

BOHEMYA

Çağlar Boyu Çekya (Aristokrat Malikanesinde Konaklama)
TÜRKİYE’DEN İLK KEZ ve SADACE MATİLDA’DA program boyu Bohemya aristokrat malikanesinde konaklama ve sadece Çekya’nın değil Avrupa’nın en lüks şatolarından olan efsane yapıda hayalleri süsleyen gerçek bir Bohemya deneyimi.. 16.yüzyıl Bohem aristokrasisinin içinde geceler ve gündüzler.. ÖZEL İZİNLE Karlstejn şatosunun saklı mekanları.. Kral II. Rudolph’u da ağırlayan manastır restoranda Bohemya gurmesi.. Prag, Hluboka, Kutna Hora, Sedlec ve Cecky Krumlov.. Çağlar boyu Çekya ve Bohemya..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade

İTALYA GÖLLER BÖLGESİ

Como & İseo & Garda
SADECE MATİLDA’NIN ÖZGÜN ROTASINDA doğa harikası İtalya Göller Bölgesi.. Efsanevi sahil Desenzano’da deniz, kum ve güneş.. Elitlerin magneti Como Gölü.. Tarihin doğayla raks ettiği Garda.. İseo’nun küplerden yürüme yolu.. Como ve Garda Gölü kıyılarında romantik geceler.. Tadı damaklarda Kuzey İtalya mutfağı.. Garda’nın parlayan yıldızı Sirmione.. Romeo ve Juliet’in izinde Lazise.. Göl ortasında fantastik kale Castello Scaligero.. Milano’dan Venedik’e pastoral İtalya ve destansı İtalya Göller Bölgesi..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade

KAŞİFLER ÜLKESİ PORTEKİZ

Egzotik İberya (Keşifler Çağı Manastırında Konaklama)
Kaşifler ülkesi Portekiz’e yolculuk ve TÜRKİYE’DEN İLK KEZ SADECE MATİLDA’da kralları, kraliçeleri ve ünlü kaşif Vasco da Gama’yı da ağırlamış keşifler çağından kalma manastırda konaklama.. Renkli sokakları saran sıcak Akdeniz esintileri.. Sarı tramvaylar, bohem semtler ve Fado müziği.. Evora ve karamel renkli evleri.. Setubal’ın mantar meşeleri.. Avrupa’nın sonu Roca Burnu ve Atlas’ın köpürdüğü kıyılar.. Çılgın mimarların düşler diyarı Sintra.. Fatima Mucizesinin öyküsü... Lizbon’dan Porto’ya mistik İberya..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade

NORDİK ve BALTIK'TA BEYAZ GECELER

Kuzey Avrupa ve Baltık Başkentleri (Yaşayan Ortaçağ-Pagan Deneyimleri)
Kuzey Avrupa’da sıra dışı bir keşif: Nordik & Baltık ve yaşayan Ortaçağ-Pagan deneyimleri.. Nordik’in kızı Helsinki.. Biblo şehir Riga.. Zamanın durduğu Tallinn.. Özgün Vilnius ve Bağımsız Uzupis.. Avrupa’nın en uzun şelalesi Venta.. Kuldiga ve Bilinmeyen Baltık.. Kabile ve Sabile çingene köyleri.. Baltıklı kaşiflerin izinde animasyonlu tarih müzeleri.. Jurmala ve eski Sovyet köşkleri.. Feribot ile Trans-Baltık.. Art Novu mimari, mistik inançlar ve doğaya adanan felsefe.. Nordik’ten Baltık’a başka bir Avrupa..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade
Tailormade

SVALBARD

Kuzey Kutbunda Altı Ay Gündüz Altı Ay Gece
Avrupa’nın bittiği ada Svalbard ve 78° kuzey enleminde son medeniyet.. Kar motorlarıyla kutup ayıları safarisi.. Arktik okyanusunda kambur balinalar.. Husky kızaklarıyla karlı ormanlar.. Günün her anında kuzey ışıkları.. Beyazın maviye karıştığı buzdan dünya.. Kıyamet projesi Norveç Tohum Ambarı.. Kanolarla fiyortlar.. Donmuş topraklarda vahşi yaşam.. Kaşif Willem Barentz’in izinde kulübe keyfi ve Aurora altında Ren geyiği yahnisi.. TÜRKİYE’DEN İLK DEFA SADECE MATİLDA’DA 6 ay gündüz 6 ay gece Svalbard.. 
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade

HASAT ZAMANI ALSAS ŞARAP YOLU

Fransa'da Şarap ve Tarih
Kara Orman’ın gölgesinde üç asırlık şarap bağı Joseph Cattin ve 17.yüzyıldan günümüze Boehler çiftliği.. Hasat zamanı zümrüt renkli Alsas bağlarında şarap ve sanat.. Fransız köy mimarisinin nadide eserleri. Çiçeklerle bezeli renkli ahşap evler, antika dükkanları ve ortaçağ pazar meydanları.. Masallardan sofralara uzanan Alsas lezzetleri.. Michelin yıldızlı mekanda gurme.. Tarihi yapılar ve Rönesans romantizmi.. Birbirinden güzel şarap evleri.. Gün batımında Colmar kanalları.. Alsas Şarap Yolu ve tadı damakta kalacak bir Fransa..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade

NORVEÇ FİYORTLARI

Doğaya Adanmış Rota (Bugüne Kadar Ki En Kapsamlı Fiyort Gezisi)
SADECE MATİLDA’DA Bergen’de dört dolu gün ve doğaya adanmış rota.. Heybetli dağlar, sarp kayalıklar, adalar, koylar ve derin vadiler boyunca uzanan İskandinav coğrafyasında bambaşka bir keşif macerası.. Rengarenk Hansa evleri, ahşap yapılar, balıkçı köyleri ve kıyı kasabaları.. Kuzey mimarisinin en güzel örnekleri ve Arktik yaşam.. Fram Müzesi ve Norveçli kaşiflerin mistik izleri.. Teknelerle iki gün boyunca soluk kesen fiyort yolculukları.. Destansı Mrydal treni.. Bugüne kadar ki en geniş kapsamlı fiyort gezisi.. 
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade
Tailormade

KÜÇÜK DÜNYA İZLANDA ve DANİMARKA

Viking Atlasından Ateş ve Buz Ülkesine
TÜRKİYE’DEN İLK KEZ ve SADECE MATİLDA’da İzlanda’lı balıkçılar ile Kuzey Atlantik ve gurme deneyimler.. Yine SADECE MATİLDA’da İzlanda atları sırtında volkanik arazi keşifleri.. Fiyortlarda tekne ile 360° kuzey ışıkları.. Reynisfjara’nın kara kumları ve masal köyü Vik.. Gulfoss ve Skogafoss şelaleleri.. Cazibeli kaplıca Mavi Lagün.. İkonik uçak enkazı.. Vikingler’in izinde Danimarka.. Dumanı tüten volkanlar, buz dağları ve sisli gayzerler.. Efsanevi Elmas Sahili.. Bu gezegene ait olmayan ayrı bir dünya..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade

ADIM ADIM SİCİLYA

En Baba İtalya (Circumetnea Treni ile Sicilya Köyleri)
TÜRKİYE’DEN İLK KEZ ve SADECE MATİLDA’da Circumetnea Treni ile Etna Yanardağını çevreleyen köy ve kasabalar.. Fıstık ağaçlarından zeytinliklere, üzüm bağlarından lav tarlalarına gerçek bir Sicilya seyri.. Barok sanatın doruk noktası Val di Noto.. İtalyan mafyasının doğduğu topraklar.. Savoca ve Baba (Godfather) film mekanları.. Arşimet, Goethe ve Sophia Loren’in izleri.. Etna krateri.. Küllerinden doğan Katanya.. Mistik Palermo.. Taormina’dan Siraküza’ya, Cefalu’dan Noto’ya adım adım Sicilya..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade
Tailormade

İSKANDİNAVYA

Viking Atlası (İsveç Kontunun Şatosu Teleborgs Slott’ta Konaklama)
TÜRKİYE’DEN İLK KEZ ve SADECE MATİLDA’DA İsveç kontu Gustaf Fredrik Bonde’nin şatosu Teleborgs Slott’ta konaklama ve İsveç Göller Bölgesi... İskandinav kaşiflerinin izinde Vasa Müzesi.. Kuzeyin asil güzeli Oslo ve odun ateşinde Norveç somonu.. Adım adım Stockholm.. Tekne ile Baltık Denizi ve sınırsız karideslerle İsveç Takımadaları.. Bin yıllık şehir Sigtuna.. Danimarka krallığı ve Nordik’in Turuncu İncisi Kopenhag.. Dünyanın en mutlu başkentleri ve krallardan kontlara Viking Atlası İskandinavya..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade
Tailormade

PROVENCE ve FRANSIZ RİVİERASI

Lavanta Zamanı Güney Fransa (17.Yüzyıl Provence Şatosunda Konaklama)
TÜRKİYE’DEN İLK DEFA ve SADECE MATİLDA’da 17.yüzyıl Provence şatosunda konaklama ve lavanta kokulu şato bahçesinde Fransız şef Ricardo Lourenço’dan Provence gurmesi.. Avignon’da papa şarapları.. Nostradamus’un izinde Saint Remy.. Van Gogh’un başak tarlaları, Cezanne’nin limon bahçeleri.. Küçük prens Monako ve Monte Carlo.. Sisteron ve Gallo-Romen Sault.. Parfüm kent Grasse.. Yaşayan ortaçağ St.Paul de Vence.. Festival tadında Cannes.. Nice’den Marsilya’ya Cote d’Azur ve lavanta zamanı Provence..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade

ENDÜLÜS'TE RAKS

İspanya'da Zil ile Şal, Gül ve Şeri (Jerez Şarap Malikanesinde Konaklama)
TÜRKİYE’DEN İLK KEZ ve SADACE MATİLDA’DA Şeri şaraplarının doğduğu Jerez de la Frontera ve şarap malikanesinde konaklama.. Yine TÜRKİYE’DEN İLK DEFA Cebelitarık’ın karşı yakası Algeciras Emirliği.. Batı Avrupa’nın en eski şehri Cadiz ve Atlantik kıyısından gurme lezzetler.. Batı ve doğu sentezinin en güzel mimari örnekleri.. Sevilla ve Flamenko gecesi.. Cennetten bir köşe El Hamra Sarayı.. Endülüs Emevileri’nin izinde Mezquita.. Picasso’nun şehri Malaga..  Halifelerden krallara gerçek bir Endülüs..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade

İSKOÇYA & İRLANDA

Britanya'da İki Cesur Yürek (Kelt Şatosunda Konaklama)
TÜRKİYE’DEN İLK KEZ ve SADECE MATİLDA’DA gerçek bir İskoç şatosunda konaklama ve dünyanın en lüks İrlanda restoranında deniz ürünleri gurmesi.. Gaydası, viskisi ve eteğiyle kendine has İskoçya ve kızıl saçlı şiveli İrlanda.. Fantastik mimariler ve nefes kesen bir doğa.. Yeşilin elli tonu.. Malikaneler, şatolar ve manastırlar.. Bitmeyen gece eğlenceleri.. İskoç barlarında malt viski İrlanda publarında bira.. Belfast ve Titanik’in doğuşu.. Bravehart film mekanları.. Gelmiş geçmiş en kaliteli İskoçya-İrlanda rotası..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade

SARDİNYA'DA YAZ

İtalya'da Deniz ve Sardinya Adası
Zümrüt yeşili sular, turkuaz koylar, bembeyaz sahiller ve Akdeniz’in baş döndüren manzaraları ile Sardinya’da deniz, kum ve güneş.. Yaz keyfinin Sardinya kültür ve tarihiyle buluştuğu sıcacık bir seyahat.. Orgosolo dağ kasabası ve ölümsüzleşen sokak sanatı.. Barumini’de arkeolojik keşifler.. Greklerden Romalılara Akdeniz’in mutlu limanı Olbia.. Sıcak kanlı İtalyan Cagliari.. Etrüsklerden günümüze Civitavecchia.. Odun fırınında kalkan balığı ve bol deniz mahsullü gurme keyfi.. İtalya’da deniz ve Sardinya Adası..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade

TRANSİLVANYA

Daçyalılar'ın Romanya'sı (Turda ve Avcı Prens Şatosu'nda Konaklama)
TÜRKİYE’DEN İLK KEZ ve SADECE MATİLDA ile ilk Daçya şehri Turda ve Avcı Prens Şatosu’nda konaklama.. Kazıklı Voyvoda toprakları.. Drakula efsanesi ve Bran Şatosu’nun sırları.. Kont Vlad’ın sofrasından günümüze ortaçağ gurmesi.. Karpatların eteğinde en eski Rumen kültürü.. Batıl inançlar, gizemli kasabalar ve at arabalı köylüler.. Zamanın durduğu Braşov.. Rönesans mabedi Peleş.. Antik kale Fagaraş.. Sighişoara’da Ortaçağ’a yolculuk.. Estetik Romanyalı Sibiu.. Bükreş ve Çavuşesku’nun izleri..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade

BÜYÜK POLONYA

Lehistan'a Yolculuk
Küllerinden doğan ülke Polonya ve tarihi Lehistan şehirleri.. İnsanlığın kaybolduğu Nazi kampı Auschwitz.. Schindler’in filme konu fabrikası ve Yahudi gettosu.. TÜRKİYE’DEN İLK KEZ ve SADECE MATİLDA ile Avrupa’nın en eski restoranında gurme ve ünlü sanat galerisinde Chopin konseri.. Chopin’in doğduğu kasaba Zelazowa Wola ve Polonya’daki izleri.. Cüceler kenti Wroclaw.. Krakow ve efsanevi Wieliczka Tuz Madenleri.. Adam Mickiewicz’in şehri Poznan.. Rengarenk tuğla binaları ve tarihi meydanlarıyla Lehistan’a yolculuk..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade

İNGİLTERE & GALLER

Güneş Batmayan Ülke (Dokuz Yüz Yıllık Lord Şatosunda Konaklama)
Big Ben’in çan sesleriyle Londra sokaklarında adımlar.. TÜRKİYE’DEN İLK DEFA ve SADECE MATİLDA’da dokuz yüz yıllık gerçek bir lord kalesinde konaklama.. Kubbeli mabet Aziz Paul Katedrali ve kraliçenin izinde Windsor Sarayı.. Sıra dışı bir rota: Canterbury’nin dokumacı evleri ve 17.yüzyıldan kalma İngiliz pubında keyifli anılar.. Shakespeare’nin kasabası Stratford Upon Avon.. Kırmızı ejderha Galler ve Cardiff.. Antik Roma’nın mistik hamamı Bath.. Stonehenge’in sırları.. Köşe bucak güneş batmayan ülke..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade
Tailormade

MİTOLOJİK YUNANİSTAN

Antik Yunan ve Mora Yarımadası (Tarihi Tavernada Mitolojik Arp Dinletisi)
Zeus, Hera, Afrodit ve Olimpos tahtının nice efsane tanrı ve tanrıçası.. Kutsal tapınaklar, kahinler, krallar ve kahramanlar.. Mitlerin mimariye dönüştüğü antik Yunan’ın öyküsü.. TÜRKİYE’DEN İLK DEFA yüz yirmi beş yıllık tarihi mekanda SADECE MATİLDA gezginlerine özel yemekli mitolojik arp dinletisi.. Mora Yarımadası ve Parnassos Dağı etekleri.. Livadya ve mitolojik çavlanlar.. Herkül’ün izinde Nemea.. Tekne ile Yunan Adaları ve Akdeniz güneşinde deniz keyfi.. Atina’dan Mora yarımadasına Mitolojik Yunanistan..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade
Tailormade

SAKLI ARNAVUTLUK

Avrupa'da Antik Çağın Kavşağı (Geleneksel Arnavut Gurmesi)
TÜRKİYE’DEN İLK KEZ ve SADECE MATİLDA’da komünist rejimin gizemli sığınakları ve 1940’ların aristokrat köşklerinden dağlık kasaba mutfaklarına Arnavut gurmesi.. Zamanın durduğu şehirler ve sırlı bir tarih.. Eski mahalleler ve kendi adıyla Arnavut kaldırımı sokaklar.. Osmanlı mirası bey konakları.. Bin pencereli beyaz şehir Berat.. Yeryüzü cenneti Ksamil.. Köprü altında Benja kaplıcaları.. İskender Bey kasabası Ergiri.. Butrint harabeleri.. Şaşırtıcı güzelliğiyle Avrupa’nın saklı cevheri Arnavutluk..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
İLETİŞİM

Merdivenköy Mah. Bora Sok. No:1 NİDAKULE
Kat: 7 Göztepe/İstanbul
Telephone:   +90 216 468 88 30
FAX:               +90 216 357 02 32
E-mail:           [email protected]

E-BÜLTEN