Yurtdışı Turlar » OKYANUSYA ve ANTARKTİKA » Antarktika
Tailormade
Tailormade

YEDİNCİ KITA ANTARKTİKA ve PATAGONYA

Donmuş Tarih (Antarctic Airways Özel Uçuşu ile Anakaraya İniş)
ANTARCTICA21 Türkiye Tek Yetkili Satış Temsilcisi MATİLDA TRAVEL ile sadece bir kaç insanın ayak bastığı topraklar.. Yedinci Kıta Antarktika’ya doğa bilimci rehberler ile büyülü bir keşif.. Penguen kolonileri, katil balinalar ve deniz kuşları.. Güney Yarım Küre'nin Antarktik dünyası.. Zodyak botlar ile belgesel tadında buzul safarileri.. Ünlü kaşiflerin ayak izleri, el değmemiş bir tabiat, dağların, nehirlerin, koyların, dar geçitlerin, karların ve buzulların ardında bozulmamış bir vahşi yaşamın baş döndüren cazibesi..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade
Tailormade

KLASİK ANTARKTİKA

Ana Karada Bir Hafta (Antarctic Airways Özel Uçuşu ile Anakaraya İniş)
ANTARCTICA21 Türkiye Tek Yetkili Satış Temsilcisi MATİLDA TRAVEL ile Antarktika’da bir hafta.. Magellan Boğazı kıyısındaki ANTARCTICA21 kaşifler evi ve dünya kaşifleriyle buluşma.. Sıra dışı bir uçuş: Antarctic Air ile King George.. Uzman kutup rehberleriyle kara keşifleri ve Antarktik yaşamın izinde çarpıcı sunumlar.. Gerlache boğazından Penola geçidine kristal yolculuk.. Fiyortlarda kayaking.. Doğanın mucizesi Antarktik dağları eteğinde kar yürüyüşü snowshoe.. Doya doya Antarktika..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade
Tailormade

GÜNEY KUTUP DAİRESİ ve ANTARKTİKA

Dünyanın Dibine Yolculuk (Antarctic Airways Özel Uçuşu ile Anakaraya İniş)
ANTARCTICA21 Türkiye Tek Yetkili Satış Temsilcisi MATİLDA TRAVEL ile bir kez deneyimlenebilecek sıra dışı bir seyahat Güney Kutup Dairesi.. Keşif gemisiyle gizemli buzullar atlası.. 24 saat gündüzü 24 saat geceyi yaşamak.. Pasifik-Atlantik Çanağından Antarktika’ya yerkürenin en sıra dışı rotası.. Zodyak botlar ile Güney kutbunun erişilemeyen bölgeleri.. Buzlu fiyortlar ve görkemli buzdağları.. Güney Sheetland.. Uzman keşif ekibi ile Antarktika ana kara yürüyüşleri.. Sınırları zorlayan efsane  yolculuk..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
İLETİŞİM

Merdivenköy Mah. Bora Sok. No:1 NİDAKULE
Kat: 7 Göztepe/İstanbul
Telephone:   +90 216 468 88 30
FAX:               +90 216 357 02 32
E-mail:           [email protected]

E-BÜLTEN