Yürüyüş Turları » YURT İÇİ YÜRÜYÜŞ TURLARI » Ege ve Akdeniz
Tailormade

BATI LİKYA

Fethiye'den Yediburunlar'a Antik Likya Yolu - 4 Gece 5 Gün
Antik Likya’nın batı yakası ve kekik kokuları arasında doğadan tarihe yürüyüş.. Ege’nin en ıssız patikaları ve en mistik köşeleri.. Eski zamanların kutsal koyu Yediburunlar.. Antik liman Kalabantia.. Gizli vadinin büyük Roma kenti Sidyma.. Babadağı’nda gün batımı.. Kelebekler Vadisi ve Faralya.. Dünyanın en güzel sahillerinden Ölüdeniz.. Hayalet Kent Kayaköy.. Kızıl çam ormanları içinde Kabak koyu.. Yalçın dağ yamaçlarında tarihi dağ yolları.. El değmemiş sahiller, gün sarısı buğday tarlaları ve egzotik Akdeniz..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade

BATI LİKYA

Fethiye'den Patara'ya Antik Likya Yolu - 6 Gece 7 Gün
Fethiye’den Patara’ya baştan başa Batı Likya.. Gemili koyunun dar patikaları.. Çam ve meyve ağaçlarıyla bezeli orman yolları.. Noel Baba’nın öyküsü.. Maki ve zeytinlikler arasında tarihi harabeler.. Sarp yamaçlar, altın sarısı kumsallar ve eski limanlar.. İnsanlık tarihinden bu yana ayakta kalmış tek antik çağ deniz feneri Patara Feneri.. Likya’nın efsane rotası Gavurağılı İnişi.. Akdeniz’in sonsuz maviliği.. Tarih ve doğanın büyülü dansı.. Faralya ve Kelebekler Vadisi’nden Patara’ya adımlayacağımız antik yolculuk.. 
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade

DOĞU LİKYA

Yayla Kuzdere'den Gelidonya Feneri'ne Antik Likya Yolu - 4 Gece 5 Gün
Antik Likya’nın en pastoral patika yolu ve Akdeniz’in tarihi korsan kıyıları.. Pırıl pırıl koyların üzerinde eski çağlara adımlar.. Tahtalı’dan Olimpos’a efsane dağ geçişleri.. Baş döndüren rota Gelidonya Burnu ve ıssız deniz feneri.. Tanrının koruduğu büyülü liman Phaselis.. Sonsuz ateşin yandığı Chimaera.. Çam ağaçlarının gölgesinde binlerce yıllık bir tarih.. Heybetli harabeler, keşfedilmeyi bekleyen kalıntılar.. Yeryüzü cennetleri Çıralı ve Adrasan.. Musa dağ tepelikleri.. Yayla Kuzdere’den Gelidonya Feneri’ne Doğu Likya..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade

DOĞU LİKYA

Göynük Yaylası'ndan Gelidonya Feneri'ne Antik Likya Yolu - 6 Gece 7 Gün
Teke yarımadası boyunca uzanan Antik Likya’nın destansı yürüyüş rotası.. Dünyanın en güzel manzarasını sunan patikalarda tarihe yolculuk.. Lübnan sediri ormanları, otantik köy evleri, sessiz ve sakin dağ yolları.. Çam ağaçlarıyla kaplı tepelere tırmanış.. Issız vadileri geçiş ve Likya’nın en dağlık kesimlerinde keşif.. Chiamera’nın ebedi ateşi.. Çıralı’dan Adrasan’a saklı korsan koyları.. Masmavi sularda ve kumlu plajlarda Akdeniz keyfi.. Gelidonya deniz fenerine yolculuk.. Tanrılar tahtı Olimpos.. Baştan Başa Doğu Likya.. 
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade

AZİZ PAUL YOLU

Anadolulu Azizin Ayak İzinde
Torosların sakladığı antik keşif yolu Aziz Paul rotası.. Anadolulu azizin ayak izinde tarihi Roma patikaları.. Isparta’nın gül kokulu vadileri bilinmeyen kayıp harabeleri.. Adada Kral Yolu.. Doğadan arkeolojiye Çaltepe ve Selge.. Çivit mavisi Eğirdir Gölü.. Bizans kalıntılarından yılkı atlarına Tota yaylası.. Aşkların ve imparatorların şehri Sagalassos.. Anadolu misafirperverliği ve gerçek köy evlerinde konaklama.. Yöresel lezzetler.. Köprüçay Kanyonu.. Dağları ve tepeleri aşan göller ve nehirlerle bulaşan efsane yürüyüş..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
Tailormade

LELEG YOLU

Bodrum'un Antik Göçebeleri (Karaova Şarap Bağlarına E-Bike Deneyimi)
Ege’nin kayıp uygarlığı Lelegler’in izinde bilinmeyen Bodrum.. Troya’nın gizemli kahramanları ve Karia’nın antik göçebeleri.. Unutulmaya yüz tutmuş dağ patikalarında Bodrum’un diğer yüzü.. Adım adım Halikarnas.. Zeytin ağaçları ve mandalina bahçeleri.. Elektrikli bisikletlerle Karaova şarap bağları.. Yelkenle vira vira Bodrum.. Pedasa’dan Termera’ya tarihi kentler.. Gebe Kilise’nin sırları.. Volkanik krater ve Turgut Reis’in külleri.. Herodot’un kaleminden ve Lelegler’in gözünden alışılmışın dışında bir Bodrum..
DETAYLI BİLGİ VE REZERVASYON
İLETİŞİM

Merdivenköy Mah. Bora Sok. No:1 NİDAKULE
Kat: 7 Göztepe/İstanbul
Telephone:   +90 216 468 88 30
FAX:               +90 216 357 02 32
E-mail:           [email protected]

E-BÜLTEN