MARK LEVİTAS - Oyuncu & Akademisyen

1974 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Mark Levitas, Fransız sanat tarihi merakıyla Ecole Jacques Lecoq Paris'te oyunculuk eğitimi alır ve ardından Sorbonne Üniversitesi’nde tiyatro yüksek lisansını tamamlar. 

İstanbul’a dönüşüyle beraber uzun yıllar İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde öğretim görevlisi olarak çalışır ve halen günümüzde İstanbul Aydın Üniversitesi Drama ve Oyunculuk bölümünde öğretim görevlisi olarak ders vermektedir. 

Çeşitli televizyon dizisi ve sinema filmlerinde rol alan Levitas, sinema ve tiyatroya meraklı genç yeteneklere oyuncu koçluğu yapmakta ve tiyatronun oyunculuk, yönetmenlik ve çevirmenlik dahil olmak üzere bir çok alanında çalışmalarına devam etmektedir. 

Fransızca, İngilizce ve İspanyolca dillerini konuşan Levitas, sanat tarihi ve gastronomi alanlarındaki akademik bilgisi ve tecrübesiyle MATİLDA Travel'ın Fransa'dan İtalya'ya, İspanya'dan İngiltere'ye uzanan kültür, tarih, mimari, sanat, edebiyat ve gurme gezileriyle beraber köşe bucak İstanbul keşifleriyle de kültür ve sanat tutkunlarıyla buluşmaktadır. 
İLETİŞİM

Merdivenköy Mah. Bora Sok. No:1 NİDAKULE
Kat: 7 Göztepe/İstanbul
Telephone:   +90 216 468 88 30
FAX:               +90 216 357 02 32
E-mail:           [email protected]

E-BÜLTEN