SERKAN SENGİR - Uzman Rehber

Orta ve lise öğrenimini Ankara Anıttepe Lisesi'nde tamamlayan Serkan Sengir yüksek öğrenimini Anadolu Üniversitesi'nde tamamladı. Turizm sektörüne profesyonel tur rehberli olarak Çek Cumhuriyeti'nde başlayan Sengir uzun süre Çek Cumhuriyeti'nde yaşadı. Aynı yıllarda "Avrupa Birliği Turizm Otoritesi" onaylı kurslara katılmış ve "Dünya Tur Liderliği" sertifikası almıştır. 

Çekya'nın Bohemya başta olmak üzere tüm bölgelerinden Polonya'ya uzanan Orta Avrupa ülkeleri, İtalya, İsviçre, İspanya ve Benelux destinasyonlarında uzman tur rehberi olarak faaliyet göstermiş ardından ilgi ve çalışma alanını genişleterek Orta ve Güney Amerika, Afrika gibi farklı kıta ve coğrafyalarda rehberlik hizmetini sürdürmüştür. 2009-2010 tarihlerinde Tayland'da yerel bir turizm firmasında görev yapan Sengir bu yıllarda Güneydoğu Asya ülkeleri ve Avustralya'da da Türk gezginlere rehberlik yapmıştır. 

Turizm sektöründe uzman yurt dışı tur rehberi olarak meslek hayatında 20.yılını geride bırakan Sengir, geniş destinasyon bilgisi ve tecrübesiyle MATİLDA ile pek çok farklı coğrafya ve kıtaya seyahat eden gezginlerimizle buluşmaya devam etmektedir. 

İLETİŞİM

Merdivenköy Mah. Bora Sok. No:1 NİDAKULE
Kat: 7 Göztepe/İstanbul
Telephone:   +90 216 468 88 30
FAX:               +90 216 357 02 32
E-mail:           [email protected]

E-BÜLTEN