TÜM TURLAR DAHİL

Ekstra Yok! Tüm geziler, yemekler, müze girişleri ve tur iptal sigortaları dahi fiyatlarımıza dahil.

EN FAZLA 18-20 KİŞİ

Turlarımız deneyimli gezginlerimiz için en üst seviye hizmeti sunabilmek adına en fazla 20 kişi.

TÜRKİYE'DEN İLK KEZ

Türkiye'nin en çeşitli yurt dışı turuna sahip tek tur şirketi ve Türkiye'den ilk kez düzenlenen geziler.
Tailormade

YEDİ KITADA MATİLDA

"Türkiye’nin En Sıra Dışı Gezi Tasarımcısı” olan tur operatörü MATİLDA TRAVEL, ileri seviye gezginlere yedi kıtada hizmet verebilmenin mutluluğunu yaşıyor. Avrupa gezilerini “Kültür ve Tarih”, “Mimari ve Sanat”, “Müzik ve Edebiyat” ve  “Gurme” konseptleriyle sınıflayarak gezginlerine bambaşka bir Avrupa deneyimi yaşatan MATİLDA TRAVEL, Kuzey Amerika’dan Vahşi Alaska’ya, Küba’yı Ernesto Che Guevera’nın oğlu ile gezmeye, uzakdoğuda budist rahiplerle konaklamadan Kuzey Afrika’da Cezayir Sahrasını gerçek bir Tuareg kervanı ile geçmeye en sıra dışı yurt dışı tur deneyimlerini yedi kıtada gezginleriyle paylaşıyor.

Türkiye dış turizmine yeni ayrıcalıklar kazandırabilmekten gurur duyan MATİLDA TRAVEL, Antarktika’nın en özel ve en kaliteli keşif yolculuklarını gerçekleştiren Şili merkezli ANTARCTICA21 şirketinin TÜRKİYE’DEKİ TEK YETKİLİ SATIŞ TEMSİLCİSİ olarak hizmet verip, İsveç’teki şubemizin katkılarıyla da tüm Arktik coğrafyasında düzenlediği Arktik gezileriyle kutup turizminin Türkiye’de ki tek ve dünyadaki öncüleri arasında yerini koruyor.

“Hikayelerle Konakla” konseptini "Türkiye’den İlk Kez" gezginleriyle buluşturan MATİLDA TRAVEL, söz konusu deneyimi “Stay With Story” markasıyla dünya turizm literatürüne kazandırmanın gururunu taşıyor. Gezginlerimiz tamamen kişiye özel turlarla sıra dışı konaklamaların unutulmayacak hazzını yaşıyor.

AYRICALIKLARIMIZ ve GEZİLERİMİZDEN

Tüm ekstra turlar ve müze girişleri fiyatlarımıza dâhil. Gezilerimiz en fazla 18 - 20 kişi aralığında düzenleniyor. Özel seyahat sağlık sigortası ve yurtdışı çıkış harçları gibi ekstra sunulan servisler de ücretlerimize dâhil. Turlarımızda bahşiş toplanmıyor. Mücbir sebeplerle doğabilecek her türlü gezi iptalini turun hareket edeceği son güne kadar tanıyor ve fiyatlarımıza dâhil olan poliçe kapsamında sigorta şirketinden iade imkanına aracı oluyoruz. Mesleğini gezi aşkıyla sürdüren rehber kadromuz, ihtisaslarını arkeolojiden sanat tarihine, müzikten mimariye birçok farklı alanda tamamlamış uzmanlardan oluşuyor.

BİZLER İZ BIRAKMAYA HAZIRIZ!
SİZLER DÜŞLERİNİZİ ERTELEMEYİN..

İLETİŞİM

Merdivenköy Mah. Bora Sok. No:1 NİDAKULE
Kat: 7 Göztepe/İstanbul
Telephone:   +90 216 468 88 30
FAX:               +90 216 357 02 32
E-mail:           [email protected]

E-BÜLTEN

Web Tasarım